“Λόγω Τιμής”, η ολική επαναφορά: Τελικά, δεν μπορεί κανείς να σβήσει το “Μεγάλο Κανάλι”




“Κανένας μέτοχος, κανένας δεξιός ή αριστερός πολιτικός, καμία τράπεζα, κανένας ανταγωνιστής, που το πολέμησαν με περισσό μίσος, δεν μπορεί να σβήσει το Μέγκα”.

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα, από τα πολλά που έστειλαν τηλεθεατές και εργαζόμενοι του Μεγάλου Καναλιού, μετά τη δημοσιοποίηση του σπουδαίου τρέιλερ της σειράς “Λόγω Τιμής”.

Δυστυχώς, το Μεγάλο Κανάλι οδεύει προς το οριστικό κλείσιμο, και τα μηνύματα από παντού είναι συγκινητικά. Πολλοί άνθρωποι έστειλαν μηνύματα και σε εμάς, λόγω της προσπάθειας που κάναμε με πολλούς άλλους, να επαναλειτουργήσει το Μέγκα.

Οι μέτοχοί του, αλλά και ένα μείγμα δεξιών και αριστερών πολιτικών με διαφορετικά συμφέροντα, δεν επέτρεψαν το άνοιγμά του, με αποτέλεσμα να στείλουν στην ανεργία δεκάδες οικογένειες.

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Το επιτυχημένο σήριαλ «Λόγω Τιμής» του Mega, σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία του Λάμπη Ζαρουτιάδη επανέρχεται στις οθόνες μας. Οι συντελεστές του κατάφεραν να πετύχουν την επιστροφή του σήριαλ στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Όπως έγινε σωστό, στο νέο σήριαλ θα παρουσιάζονται οι ζωές των πρωταγωνιστών, είκοσι χρόνια μετά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνταν στην Αθήνα και την Πάτρα. Τίτλος της νέας σειράς: «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά».

Την ανακοίνωση και τη δημοσιοποίηση του ομορφου τρέιλερ έκανε ο Άλκης Κούρκουλος. Εμφανίζονται όλοι οι πρωταγωνιστές σκασμένοι στα γέλια. Είναι μία πολύ όμορφη σκηνή, που έφερε στο μυαλό τη μεγάλη επιτυχία του σήριαλ στο Μέγκα. Είδαμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Χριστίνα Αλεξανιάν, την Άννα Δημητρακοπούλου, τη Νίκη Βολιώτη, και τον Δημήτρη Αλεξανδρή.

Άραγε ποιο κανάλι θα τους φιλοξενήσει;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: