Αναζητούνται μετά απο μήνυση επτά στελέχη της εφημερίδας Φιλελεύθερος, για να συλληφθούν




Δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος αναφέρει ότι μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον επτά δημοσιογράφων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης, αναζητήθηκαν από την αστυνομία στα γραφεία τους, για να συλληφθούν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας : “Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr και του «Φιλελεύθερου» αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η σύλληψη αφορά τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, τον διευθυντή έκδοσης Γιώργο Μπαλγκά, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και των δημοσιογράφων Γαβριήλ Σερέτη και Νικολέττα Μουτούση.

«Είμαι γνωστής διεύθυνσης, ας κοπιάσουν», δήλωσε στο liberal.gr ο διευθυντής του «Φιλελεύθερου» Παναγιώτης Λάμψιας, προσθέτοντας ότι «άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι εχθροί της ελευθερίας του Τύπου, επιχειρούν να μας φιμώσουν».

Πηγή: Liberal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: