“Πυρά” της αντιπολίτευσης για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών




Επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών τα ξημερώματα.

«Ανανεωμένος από τις διακοπές του, ο Ρουβίκωνας ξεκίνησε δυναμικά το πρόγραμμα των φθινοπωρινών του εξορμήσεων. Ποιος ξέρει τι θα περιλαμβάνει φέτος εκτός από ΥΠΕΞ, Πεντάγωνο, πρεσβείες; Αντιλαμβάνεται άραγε ο κ. Τσίπρας ότι αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα;», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Ο μοναδικός στην Ελλάδα ο οποίος κάνει καθαρή έξοδο είναι ο “Ρουβίκωνας”. Μπαίνει όπου κι όποτε θέλει και δεν τον ενοχλεί κανένας κατά τη διάρκεια της εξόδου από τις πρεσβείες, τα δημόσια κτίρια κι από όπου επιλέγει να κάνει τις κινήσεις αυτές.Από την πρώτη φορά που είχε μπει στη Βουλή κι αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, έχουμε επισημάνει ότι είναι ένα λάθος μήνυμα το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η κυβέρνηση αυτή κρίνεται κι από αυτό, δεν τα πηγαίνει καλά στην Προστασία του Πολίτη κι αντιμετωπίζει τον “Ρουβίκωνα” με ειδικό τρόπο», ανέφερε μιλώντας στο ρ/σ 24/7 ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Από την πλευρά του ο Δήμητρης Τσιόδρας από το Ποτάμι, σημειώνει: “Oι επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε υπουργεία, πρεσβείες κλπ έχει πάψει πλέον να αποτελεί είδηση. Είδηση θα ήταν αν έκανε κάτι η κυβέρνηση για τα “χαϊδεμένα παιδιά της”. Αλλά δεν πρόκειται…”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: