Πικρή ήττα στα πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ στο Καζακστάν: Αποχαιρέτισε το Europa League




Το ΑΠΟΕΛ γνώρισε απόψε την ήττα στα πέναλτι από την Αστάνα με 2 – 1 στον επαναληπτικό αγώνα των play-off του Europa League που διεξήχθη στο Καζακστάν και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ δεν ήταν αρκετό για να δώσει στο ΑΠΟΕΛ την πρόκριση, καθώς στο σημερινό επαναληπτικό η Αστάνα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 16ο λεπτό ο παίκτης της Αστάνας Pedro Henrique σε χτύπημα πέναλτι.

Ο αγώνας πήγε σε ημίωρη παράταση χωρίς αποτέλεσμα και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου η Αστάνα πετυχαίνοντας δύο τέρματα έναντι ενός του ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Στα πέναλτι από πλευράς ΑΠΟΕΛ ευστόχησε μόνο ο Νούνο Μοράις, ενώ για την Αστάνα ευστόχησαν οι Pedro Henrique και Richard Almeida de Oliveira.

Αστάνα: Έριτς, Ρουκάβινα, Ποστνίκοφ, Άνισιτς, Σόμκο, Τόμασοφ, Μαέφσκι (121` Λογκβινένκο), Κλάινχαϊσλερ (97` Mπεϊσενμπέκοφ), Ενρίκε, Μουσίκοφ (54` Aλμέιδα), Καμπανάνγκα (85` Γιάνγκα).

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ενσούε, Καρλάο, Βούρος (120` Γκέντσογλου), Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ (65` Nτε Βινσέντι), Σάλαϊ, Τάμαρι (85` Εφραίμ), Ρέζα (94` Nτελατόρε) .

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
30/08/2018 20:38

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: