Ο Τραμπ γρονθοκοπεί με μανία φωτογραφία της Μέρκελ, στο μουσείο Μαντάμ Τισό




Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο αποκάλυψε σήμερα το πιο πρόσφατο έκθεμά του: έναν… ζωντανό “Ντόναλντ Τραμπ” που γρονθοκοπεί με μανία μια φωτογραφία της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, τοποθετημένη σε ένα σάκο του μποξ.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις κέρινες φιγούρες, ο “Τραμπ” είναι ένας ηθοποιός που φοράει μια μάσκα από σιλικόνη και χορεύει στους ρυθμούς της επιτυχίας των Abba “Money, Money, Money”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε “μετρηθεί” το 1997, την εποχή που ήταν ακόμη κτηματομεσίτης, για να φιλοτεχνηθεί ένα κέρινο ομοίωμά του για το μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.

Η εκπρόσωπος του μουσείου του Βερολίνου Νίνα Τσέρμπε είπε ότι εννέα άνθρωποι εργάζονταν επί δύο μήνες για να φτιάξουν τη μάσκα του Αμερικανού προέδρου, η οποία έχει πραγματικά μαλλιά. “Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι τον βρίσκουν διασκεδαστικό και θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Δεν τον βρίσκουν απωθητικό”, σχολίασε. “Παρατηρήσαμε πριν από έναν χρόνο, όταν τοποθετήσαμε το κέρινο ομοίωμα, ότι οι επισκέπτες δεν το βλέπουν αρνητικά, ούτε θέλουν να το καταστρέψουν”, πρόσθεσε.

14/08/2018 22:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Βερολίνο, Γερμανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: