Χειροπέδες σε 31χρονο στη Λεμεσό επειδή μεταβίβασε σπίτι εν αγνοία του ιδιοκτήτη




Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες ως ύποπτος σε υπόθεση μεταβίβασης οικίας σε 37χρονο, εν αγνοία του ιδιοκτήτη της.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, σύμφωνα με τον οποίο, κατοικία που διατηρεί στην επαρχία Λεμεσού, μεταβιβάστηκε σε άλλο πρόσωπο, χωρίς ο ίδιος να έχει προβεί σε οποιαδήποτε πώλησή της.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι η οικία μεταβιβάστηκε σε 37χρονο, με τη χρήση ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι πλαστό.

Η Αστυνομία είχε αρχικά προχωρήσει στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος χθες τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση ενώ χθες συνελήφθη και ο 31χρονος, ο οποίος σήμερα τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση.

Εναντίον των δυο υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης
Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ
06/08/2018 16:01

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: