Έξω φρενών ο Πάνος Καμμένος: Θυμωμένος με τον Κοτζιά για τη συμφωνία για το Σκοπιανό




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στα μέσα ενημέρωσης sστις 8.30 το πρωί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος φέρεται οργισμένος από την κατάληξη της υπόθεσης της συμφωνίας για το Σκοπιανό, που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ).

Ο κ. Καμμένος φέρεται να τα έχει με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος δεν έλαβε υπόψη του τις ανησυχίες του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με κρυφές μετρήσεις, οι ΑΝΕΛ έχουν καταρρεύσει κυριολεκτικά στη Μακεδονία, όπου ήταν και η δύναμη του κ. Καμμένου. Πολλά στελέχη έχουν αποχωρήσει ενώ οι τοπικές οργανώσεις των ΑΝΕΛ είναι έρημες και οι οπαδοί του κ. Καμμένου τις έχουν εγκαταλείψει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται αποφασισμένος να εκτροχιάσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό. Η χθεσινή απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο αποτελεί ηχηρή προειδοποίηση προς τους εταίρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καμμένος δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία όταν αυτή έρθει στη Βουλή μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναμένεται να μην παραστεί στη φιέστα που θα πραγματοποιηθεί στο ΝΑΤΟ για την αίτηση ένταξης των Σκοπίων στη Δυτική Συμμαχία. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα πρόκειται για «χαστούκι» στη συγκυβέρνηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας:

Συναγερμός σήμανε στα δημοσιογραφικά γραφεία όταν έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δεν παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Η απουσία του σε συνδυασμό με τις χθεσινές δηλώσεις του ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή πυροδότησαν τη …σεναριολογία. Κάποιοι άρχισαν να μιλούν για “βαρύ κλίμα” στους κόλπους των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπουργό Άμυνας που του καταλογίζουν ότι ουσιαστικά με όσα είπε χθες έγραψε “το χρονικό του προαναγγελθέντος θανάτου” της σημερινής κυβέρνησης.

Μας έκανε κυβέρνηση υπό ομηρία φέρεται να έλεγαν μεταξύ τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα στα δημοσιογραφικά γραφεία έφταναν πληροφορίες ότι υπάρχει ανοιχτή ρήξη με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 του μηνός.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΩ

Η απουσία Καμμένου από την ομιλία του Τσίπρα στο υπουργικό πυροδότησε τη σεναριολογία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: