Οι Σουηδοί δηλώνουν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν το Μεξικό και να πάρουν την πρόκριση




Η εθνική Σουηδίας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για εξωαγωνιστικούς λόγους, μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου (23/6) από τη Γερμανία, όμως ο Γιάνε Αντερσον υπογράμμισε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να τα αφήσουν όλα πίσω και να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στο Μεξικό, αύριο Τετάρτη (27/6, 17:00) στο Εκατέρινμπουργκ, προκειμένου να προκριθούν στους «16» του Μουντιάλ

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τα «πάντσερ», με το γκολ του Κρόος στις καθυστερήσεις κι ενώ οι πρωταθλητές κόσμου έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, οι απειλές και οι ρατσιστικές ύβρεις κατά του Τζίμι Ντουρμάζ (επειδή έκανε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ), αλλά και το επεισόδιο που σημειώθηκε με δύο αξιωματούχους της γερμανικής αποστολής, έχουν αποπροσανατολίσει ως ένα βαθμό τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι καλούνται να δώσουν έναν αγώνα… χωρίς αύριο.

«Πηγαίνουμε στο αυριανό παιχνίδι περιμένοντας να αποδώσουμε στο κορυφαίο επίπεδο και είμαστε πνευματικά δυνατοί. Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια πρωταθλήτρια, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά», δήλωσε ο Σουηδός ομοσπονδιακός στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Αντερσον τόνισε ακόμη ότι σέβεται το Μεξικό, το οποίο χαρακτήρισε «καλή ομάδα, με πολλούς ταλαντούχους παίκτες με τεχνικές αρετές», πρόσθεσε όμως ότι «είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε». Επισήμανε ακόμη ότι οι στημένες φάσεις μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αυριανή αναμέτρηση, κάτι που σίγουρα θα ευνοήσει τη Σουηδία, με τα ψηλά και δυνατά κορμιά που διαθέτει.

26/06/2018 15:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερ
Εκατέρινμπουργκ, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: