Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον δήμαρχο Άργους, Καμπόσο, για τις δηλώσεις κατά του Μπουτάρη




Τη διαγραφή του δημάρχου Άργους, Δημήτρη Καμπόσου, από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις δηλώσεις του εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη

Σε μια λιτή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις δηλώσεις και αναφέρει: «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι καθυστέρησε να διαγράψει τον εν λόγω δήμαρχο και αναφέρει: “Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική. Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες”.

Νωρίτερα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει τη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για κάλυψη του δημάρχου καθώς ανέφερε σε ανακοίνωσή του: “Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη”.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ειρωνικά πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης “είναι αρεστός των Εβραίων” και για αυτόν τον λόγο μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. “Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπ…λα ήταν καλά ε;”, είπε με χυδαίο τρόπο ο Δημήτρης Καμπόσος και πρόσθεσε: “Θέλω να δω το αποτέλεσμα εκείνου του λαού (σσ της Θεσσαλονίκης), αλλά όποιος φοράει το καπελάκι (σσ κιπά) μπορεί να λέει ό,τι θέλει”

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: