Ο Δημήτρης Μιχαλέλης Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Έψιλον TV




Ο Δημήτρης Μιχαλέλης είναι και επίσημα ο νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον TV.   Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, με την οποία καλωσορίζει τον δημοσιογράφο στο δυναμικό του, τονίζει ότι η επιλογή αυτή  εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί ο τομέας της ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει πλούσια εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Επίσης έχει μια σημαντική διαδρομή στην ηγεσία των εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών.

Άνθρωποι που γνωρίζουν, αναφέρουν ότι στις προθέσεις της ηγεσίας του καναλιού είναι να ενισχύσει σημαντικά τον τομέα των ειδήσεων με στελέχη και δημοσιογράφους που θα δώσουν κύρος, αξιοπιστία και αντικειμενικότητα στην ενημέρωση.

 

Ειδικότερα τo κανάλι στην ανακοίνωσή του αναφέρει :

«Ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon TV καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών. Με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως «σημείο αναφοράς» στο νέο τηλεοπτικό τοπίο»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: