Το Μαξίμου κατηγορεί επιχειρηματίες ότι βρίσκονται πίσω από την “αποστασία” Λαζαρίδη




Επιχειρηματίες που θέλουν την πτώση της κυβέρνησης βλέπει πίσω από την παραίτηση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη, η κυβέρνηση και με non paper που εξέδωσε αναφέρει πως δεν πρόκειται να χαθεί η πλειοψηφία.

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας. Είναι προφανές το γιατί. Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.”, αναφέρει το non paper και καταλήγει:

“Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες. Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού”.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ:

Τη διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών, με την πρόσθετη επισήμανση ότι αυτή πρέπει να υπερψηφιστεί από πλειοψηφία 3/5 της Βουλής προτάσσει στη δισέλιδη επιστολή του ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης ως λόγο για την ανεξαρτητοποίησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Εγώ αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα (σ.σ. των ΑΝΕΛ) τονίσαμε από το βήμα της Βουλής αλλά και σε όλα τα ΜΜΕ την θέση μας να καταψηφίσουμε την συμφωνία, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που στήριξαν την πρόταση μομφής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά θα ψηφίσουν τη συμφωνία. Επίσης αποφασίσαμε να ζητήσουμε διευρυμένη πλειοψηφία, ψήφιση από τα 3/5 του συνόλου των Βουλευτών, δηλαδή 180 ψήφους, όπου θα τεθούμε όλοι μας ενώπιον των ευθυνών μας, βουλευτές αλλά και κόμματα».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: Πλειοψηφία 3/5 για τη συμφωνία ζητά ο Λαζαρίδης: Να παραδώσει την έδρα του, λένε οι ΑΝΕΛ 

Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν απειλείται, δήλωσε ο Τζανακόπουλος μετά την παραίτηση Λαζαρίδη

Tweet Καμμένου μετά την παραίτηση Λαζαρίδη με ξεκάθαρες αιχμές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πλειοψηφία 3/5 για τη συμφωνία ζητά ο Λαζαρίδης: Να παραδώσει την έδρα του, λένε οι ΑΝΕΛ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: