Από “το χέρι του Θεού” στα “δάχτυλα της ντροπής”: Ο Μαραντόνα δεν δείχνει σεβασμό…




Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά ακόμη και αυτός πρέπει να δείχνει σεβασμό προς τους άλλους φιλάθλους στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι η άποψη της FIFA.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες κατά του 57χρονου Μαραντόνα, σύμφωνα με τις οποίες έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς άλλους θεατές στον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία την Τετάρτη στην Αγία Πετρούπολη, ο επικεφαλής της FIFA για το Μουντιάλ, Κόλιν Σμιθ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποτέλεσε ένα πολύτιμο κομμάτι του προγράμματος Legends για την προώθηση του αθλήματος.

«Οι παίκτες που βοήθησαν να γράψουν την ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν ένα ρόλο να παίξουν. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, προφανώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν ποτέ, είναι μέρος αυτής της ιστορίας», είπε ο Σμιθ και πρόσθεσε: «Θα περιμέναμε όμως από όλους τους παίκτες, τους πρώην, το προσωπικό, τους φιλάθλους, όλους γενικά να συμπεριφέρονται με σεβασμό».

«Από τα χέρια του Θεού, στα δάκτυλα της ντροπής», ανέφερε δημοσίευμα στη Λατινική Αμερική, κάνοντας αναφορά στην άσεμνη χειρονομία του Μαραντόνα με τα μεσαία δάκτυλα και των δύο χεριών του προς τους οπαδούς της Νιγηρίας.

29/06/2018 19:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ
Μόσχα, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: