Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε πρωταθλητής Κύπρου κερδίζοντας την Ανόρθωση με 2-1




Για 6η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε χθες βράδυ το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο το ΑΠΟΕΛ νικώντας την Ανόρθωση με 2-1 στο ΓΣΠ.

Η ομάδα των γαλαζοκίτρινων η οποία κατακτά το πρωτάθλημα για 27η φορά στην ιστορία της θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Champions League. Η Ανόρθωση, η οποία τερμάτισε τρίτη επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μαζί με τον δεύτερο Απόλλωνα στο Europa League.

Ο Απόλλωνας αγωνίζεται σήμερα με την Ομόνοια και η ΑΕΚ, η οποία επίσης θα παίξει στο Europa League, αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο τα αποτελέσματα να έχουν ιδιαίτερη σημασία βαθμολογικά. Οι αγώνες αρχίζουν στις 1900.

Στον χθεσινοβραδινό αγώνα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-1 την Ανόρθωση και ανέβηκε στην κορυφή και τους 86 βαθμούς.

Ο Μίκαελ Ποτέ πέτυχε το γκολ τίτλου για το ΑΠΟΕΛ αφού σκόραρε στο 88ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Τα άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με την Ανόρθωση να προηγείται με τον Παλάνκα στο 25’ και το ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει με τον Ενσούε στο 43’.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας έκανε την απονομή του τροπαίου στην Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ ήταν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης και Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνά

ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
13/05/2018 09:29

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: