Απόλυτος σουρεαλισμός στο Βερολίνο με Μακρόν και οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Say Panathinaikos, not Mitsotakis and call Mathias Lessort» – Κι όμως το έκανε [videos]

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν χαιρετά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Photo via YouTube




Η κατάκτηση της Euroleague έχει στείλει στον έβδομο ουρανό τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ορισμένοι από τους οποίους συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο.

Οι διάλογοι που διεμήφθησαν είναι απολαυστικοί έξω από καθε φαντασία, με τον πρόεδρο της Γαλλίας να τους συγχαίρει για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κύριε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα» του φώναξαν όταν τον είδαν οι οπαδοί του τριφυλλιού με τον Εμανουέλ Μακρόν να ανταποκρίνεται και να τους προσεγγίζει όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Οι διάλογοι ανάμεσα στους οπαδούς του τριφυλιού και τον Εμανουέλ Μακρόν ήταν απολαυστικοί καθώς οι Έλληνες εκδρομείς τον προέτρεψαν να πάρει τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ, αλλά και να πει… Παναθηναϊκός for ever.

«Είπα στους άνδρες ασφαλείας μου ότι είστε οπαδοί του Παναθηναϊκού» είπε από την πλευρά του με χαρούμενη διάθεση ο Γάλλος πρόεδρος προτρέποντας τους φίλους του τριφυλλιού να απολαύσουν τη βραδιά.

Και αφού τους συνεχάρη και τους χαιρέτισε χαμογελαστός οι φίλαθλοι τον αποχαιρέτισαν με το σύνθημα βουντού βουντού και πράσινη μαγεία…

Βουντού βουντού, στη μιάμιση το φέρνουνε από το Βερολίνο: Στην πύλη 7 του «Ελ Βενιζέλος», ο 7στερος Παναθηναϊκός * Ολονύκτιοι πανηγυρισμοί στην Αθήνα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: