Κορυφαίος τουριστικός προορισμός για τους Φινλανδούς η Ρόδος πάνω από μισό αιώνα




Την επί 55 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία, στη Ρόδο, του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Φινλανδίας AURINKOMATKAT, τίμησε στα πρόσωπα του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού, Timo Kousa, και του υπευθύνου προορισμών, Pekka Antila, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, παρουσία και του τουριστικού πράκτορα και ιδιοκτήτη του πρακτορείου Top Eurotravel Net-Rhodos, Ηλία Κωτιάδη, που εκπροσωπεί στη Ρόδο όλα τα χρόνια τον φινλανδικό tour operator.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Από το 1963, οπότε συστάθηκε, ο τουριστικός οργανισμός AURINKOMATKAT έφερε τους πρώτους του πελάτες στη Ρόδο μέσω Αθηνών και από τότε το νησί αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Φινλανδούς και γενικότερα για τους Σκανδιναβούς τουρίστες.

Την αισθητά βελτιωμένη, σε σχέση με το παρελθόν, εικόνα της Ρόδου σε όλους τους τομείς, από την καθαριότητα μέχρι τις σύγχρονες υποδομές για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών της, εξήρε ο κ. Kousa συζητώντας παράλληλα με την κ. Χατζηλαζάρου για περαιτέρω συνεργασία του Οργανισμού με τη δημοτική Αρχή προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Η κ. Χατζηλαζάρου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Kousa και γενικότερα τη διοίκηση του τουριστικού οργανισμού για την αδιάλειπτη χρόνια παρουσία και συμβολή του στην καθιέρωση της Ρόδου ως κορυφαίας επιλογής των Φινλανδών τουριστών, έθεσε θέμα έναρξης των πτήσεων από Φινλανδία προς Ρόδο πιο νωρίς, ή και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Μετά την τελετή βράβευσης των στελεχών του φινλανδικού τουριστικού οργανισμού έγινε η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε τακτικούς επισκέπτες της Ρόδου, ανάμεσα τους και Φινλανδούς.

Όπως έγινε γνωστό, ο AURINKOMATKAT για την σεζόν 2018 θα βραβεύσει ξενοδοχεία στη Ρόδο που διακρίθηκαν μέσω των ερωτημάτων, που κλήθηκαν να απαντήσουν οι πελάτες του, κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Olympic Palace και θα παραβρεθούν οι τοπικές Αρχές, καθώς και οι συνεργάτες του τουριστικού οργανισμού.

 

11/05/2018 15:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Λ. Μαστής
Ρόδος, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: