Το Mega πάλι έκανε πλάκα στους καναλάρχες: Πέρασε τον Αντέννα, έχασε με 0,1 από τον Στάρ!!!




Όλοι ομιλούν για το θαύμα του τηλεοπτικού πεδίου -αναφέρονται στο Mega βεβαίως- που ενώ έχει εγκαταλειφθεί άνευ σοβαρού λόγου και σοβαρής αιτίας από τους μετόχους του, περνά τα αντίπαλα κανάλια στις μετρήσεις. Συχνά τους κερδίζει κιόλας καθαρά στη γενική τηλεθέαση. Αναφορικά με τις ηλικίες 18-54 τα μαντάτα για τα άλλα κανάλια δεν είναι καθόλου καλά.

Το Mega, λοιπόν, που ΔΕΝ έχει ειδήσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές τα τελευταία δύο χρόνια, νίκησε στη γενική τηλεθέαση το Σάββατο πάλι τον Αντέννα (9.4% με 8.9%) και έχασε με 0.1% από τον Σταρ (9.4% με 9.3%). Το κανάλι, ως γνωστόν ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία είναι και μεγαλομέτοχος στο Mega.

Όλα τα άλλα κανάλια, Σκάι, Αλφα, Σταρ και Αντέννα έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα για τα προγράμματα τους, αλλά οι τηλεθεατές δεν τα τίμησαν, εκτός βέβαια του καναλιού του κ. Γιάννη Αλαφούζου, που στηρίζεται το Survivor. Παρά την επιτυχία του λόγω των προγραμμάτων που αγοράζει από Τούρκο παραγωγό, τα οικονομικά του καναλιού δεν πάνε καλά…

Ο Σκάι τερμάτισε πρώτος το Σάββατο με 20,5% και ο Αλφα του κ. Δημήτρη Κοντομηνά δεύτερος με 12%.

Στις ηλικίες 18-54, το Mega κέρδισε και τον Αντέννα και το Στάρ ενώ ο Αλφα πέρασε το Μεγάλο Κανάλι με 0,9% (12.5% το Mega και 13.6% ο Αλφα).

    • Είναι πάντως απορίας άξιον γιατί οι ιδιοκτήτες του καναλιού, μετά την τόσο μεγάλη επιτυχία του, ακόμα και …μισόκλειστο, επιμένουν να το κλείσουν. Ακούγονται πολλά και διάφορα. Κάνουμε έρευνα και θα επιστρέψουμε σύντομα…
Τα νούμερα όπως τα παρουσιάζει η ιστοσελίδα Newsit.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: