Τέταρτη σύλληψη για το έγκλημα στον Στρόβολο: Τα πραγματικά κίνητρα αναζητούν οι αστυνομικοί




Στη σύλληψη και τέταρτου ατόμου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, που συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση που συγκλονίζει το παγκύπριο, έχει ήδη συλληφθεί ένας 33χρονος, ο ετεροθαλής αδερφός του, ηλικίας 23 ετών και η συμβία του 33χρονου, 22 ετών.

Και οι τρεις τους τελούν υπό 8ημερη κράτηση.

Δεν εντοπίστηκαν τα κίνητρα

Ούτε χθες κατέστη δυνατόν να ξεκαθαρίσει η εικόνα για τα πραγματικά κίνητρα των δραστών του εγκλήματος, αφού υπάρχουν ακόμη κενά στην υπόθεση και βασανιστικά ερωτήματα. Τα γεγονότα της 18ης Απριλίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά ενός εγκλήματος, το οποίο σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του 33χρονου σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Παρουσιάζεται μια υπόθεση ληστείας με λάθη και αντικρουόμενους ισχυρισμούς. Ένας δράστης που αφήνει τα παπούτσια του στη σκηνή του εγκλήματος, αλλά παίρνει μαζί του τα κορδόνια. Ο 33χρονος ύποπτος κατονόμασε τον αδελφό του ως δολοφόνο, την ίδια ώρα που με βάση τη μαρτυρία του 15χρονου γιου της οικογένειας, φέρεται να ήταν το πρόσωπο που του έκλεισε το στόμα, πληροφορώντας τον ότι σκότωσε τους γονείς του, τον κάλεσε να ανοίξει την πόρτα στο συνεργάτη του και τον «καθησύχασε» ότι δεν θα τον πείραζε καθώς ήταν και εκείνος πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Παράλληλα, ενώ το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε από ένα πρόσωπο με βάση τα όσα κατατέθηκαν και πάλι στο δικαστήριο, εντούτοις και οι τρεις ύποπτοι φέρουν σημάδια στο σώμα, που ενδεχομένως να υποδεικνύουν πάλη.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος φέρει εκδορές στο αριστερό του χέρι 8 περίπου ημερών, ενώ η 21χρονη εκχυμώσεις στην πλάτη οι οποίες υπολογίζεται ότι έγιναν πριν από 3-4 ημέρες.

Πηγή: Philenews

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: