Οι Κένεντι είναι μια από τις οικογένειες που έχουν τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Photo @amna_news

Σειρά ντοκιμαντέρ του CNN για τους Κένεντι με τίτλο “Δυναστείες της Αμερικής”

Η νέα σειρά του CNN για την οικογένεια Κένεντι έρχεται για να θυμίσει εποχές μιας άλλης προεδρίας τελείως διαφορετικής από την εποχή της διακυβέρνησης Τραμπ.

«Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει και άλλος τρόπος», είπε ο Αμερικανός πρώην βουλευτής Πάτρικ Κένεντι, γιος του πρώην γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι. «Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι να είναι το σημερινό παράδειγμα, αυτό δεν χρειάζεται να είναι το αφήγημα για τη χώρα μας», πρόσθεσε.

Ο Πάτρικ Κένεντι είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας που μιλά στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του CNN με τίτλο: «Αμερικανικές Δυναστείες: Κένεντι».

Οι Κένεντι είναι μια από τις οικογένειες που έχουν τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όπως τονίζει σε δελτίο Τύπου, επιχειρεί να καταγράψει τα γεγονότα που συνδέονται με την οικογένεια από μία διαφορετική σκοπιά. Η ιστορία ξεκινά από τον Τζόζεφ Κένεντι, ο οποίος είχε την επιθυμία να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά η μη επιτυχημένη θητεία του ως πρεσβευτής στη Μεγάλη Βρετανία κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο έβαλε τέλος στα σχέδια του.

13/03/2018 09:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Be the first to comment on "Σειρά ντοκιμαντέρ του CNN για τους Κένεντι με τίτλο “Δυναστείες της Αμερικής”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*