Η χώρα έχει ανάγκη από ενιαία στρατηγική στα εθνικά θέματα, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης




Ο κύριος Τσίπρας προσπάθησε να καλύψει με κάποιες κορώνες το κενό που αφήνει ο κ.Καμμένος με την απουσία του, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινώντας την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής. 

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα είπε ότι ζήτησε  από τον Πρόεδρο της Βουλής να φέρει την πρόταση νόμου για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας προσθέτοντας ότι η  χώρα έχει ανάγκη από ενιαία στρατηγική ενώ οι αποσπασματικές κινήσεις στα εθνικά θέματα μπορεί να φτιάχνουν καριέρες αλλά δεν βοηθούν τον τόπο.

Είπε ότι δεν θα σταθεί σε  λάθη και  παραλήψεις της κυβέρνησης στην υπόθεση των δύο στρατιωτικών Έβρο γιατί όλοι  θέλουμε πρωτίστως να γυρίσουν οι 2 Έλληνες  στις οικογένειές τους. Η ένταση που δημιουργεί ο Ερντογάν σε Έβρο,Αιγαίο,Κύπρο απαιτεί ψύχραιμη απάντηση με στόχο να υπάρξει συνεννόηση και  καλή γειτονία, πρόσθεσε.

Για την υπόθεση της προανακριτικής που ζητά η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαίρεσε τον κ.Κουρουμπλή από τον έλεγχο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον προστατεύσει Αναρωτήθηκε γιατί τα ραντεβού του κ.Φρουζήμε κάποιους πολιτικούς είναι ένδειξη ενοχής, ενώ το ραντεβού με τον κ.Κουρουμπλή σε ξενοδοχείο του Συντάγματος είναι αθώο.

Να τα διερευνήσουμε όλα κατέληξε ο κύριος Θεοδωράκης:

“Γιατί όσοι άσκησαν ή ασκούν εξουσία δεν είναι υπεράνω ελέγχου. Εσείς, όμως, κρύβεστε πίσω από την παραγραφή και πάτε να κλείσετε την υπόθεση άρον-άρον. Ούτε μάρτυρες, ούτε καταθέσεις, ούτε αποδεικτικά στοιχεία. Μόνο σκιές”.

Ρεπορταζ: Mignatiou.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: