Ο Δημ. Καμμένος χαρακτηρίζει απάνθρωπες τις δηλώσεις Φίλη για τους δύο στρατιωτικούς




Απάνθρωπες χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καμμένος, τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στον ΣΚΑΪ ότι είναι «πολύ σημαντικό, αλλά όχι μείζον» το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι η δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας αποτελεί «λάθος ανάγνωση», και πρόσθεσε.

«Δεν είναι μείζον ζήτημα η επίθεση της τουρκικής ακταιωρού που μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα; Δεν είναι μείζον ζήτημα η τουρκική στάση στην κυπριακή ΑΟΖ; Δεν είναι μείζον ζήτημα που αιχμαλωτίστηκαν δυο αξιωματικοί, δυο δικοί μας άνθρωποι;» .

«Είναι μείζον το ζήτημα απασχολεί την κοινωνία όλη την ήμερα» τόνισε ο κύριος Καμμένος.

«Είναι απάνθρωπες οι δηλώσεις του κ. Φίλη, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των γονιών και να έχω ένα κρατικό παράγοντα να λέει ότι δεν είναι μείζον ζήτημα, απαξιώνουμε έτσι την κατάσταση», κατέληξε.

Από πλευράς του, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας κράτησε αποστάσεις από τον κύριο Φίλη λέγοντας ότι δεν θα έλεγε έτσι ό,τι είπε. Προσπάθησε ωστόσο να τον δικαιολογήσει λέγοντας ότι ίσως προέκρινε όμως την πορεία της οικονομίας ως το μείζον ζήτημα.

«Για το τι είπε ο Φίλης, να ρωτήσετε τον Φίλη… Δεν μπορώ να κρίνω τι είπε ο Φίλης, εγώ δεν θα το έλεγα έτσι» δήλωσε ακόμα ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Φίλης σε δηλώσεις του για το θέμα των δύο στρατιωτών είχε υποστηρίξει:

«Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον… Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;»

Πηγή: ΣΚΑΙ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: