Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό. Φωτο via Twitter

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη: Παρόντες βουλευτές (δείτε live)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες είναι όλοι οι βουλευτές της βόρειας Ελλάδας της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο μητροπολίτης Άνθιμος, με ομιλία του οποίου και ξεκίνησε η εκδήλωση, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για συγκέντρωση 400.000 ατόμων ενώ υπήρξαν αναφορές για μποτιλιάρισμα λεωφορείων στα διόδια Μαλγάρων.

«Ομολογία Εθνική πίστεως», χαρακτήρισε το συλλαλητήριο, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, η Ελλάδα είναι Μακεδονία», τόνισε.

«Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο να έρθει εδώ» ήταν η έκκληση που απηύθυνε στην Ελληνική Αστυνομία ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Άνθρωποι κυρίως από τη Μακεδονία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας έχουν καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους γείτονές μας, για τη μη χρήση του όρου Μακεδονία, στην ονομασία των Σκοπίων.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή (δείτε live)

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Be the first to comment on "Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη: Παρόντες βουλευτές (δείτε live)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*