Πολιτικές εξελίξεις για το Σκοπιανό, “βλέπει” ο Δ. Καμμένος: Νέα επίθεση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ




 

«Θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις με το Σκοπιανό», εκτίμησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος και επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν καμία ονομασία στην οποία θα περιέχεται ο όρος «Μακεδονία».

 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή κάποια πρόταση και ζήτησε να δοθούν εγγυήσεις από τη γείτονα, ως προς τις αλυτρωτικές τάσεις.
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα σενάρια παραίτησης του Πάνου Καμμένου από την υπουργία, απάντησε ότι «δεν πιστεύω ότι θα έρθει αυτό το ζήτημα στη Βουλή χωρίς εγγυήσεις, δεν αποτελεί εγγύηση η αλλαγή του ονόματος».

Ο κύριος Δημήτρης Καμμένος έδωσε και συνέχεια στην κόντρα του με βουλευτές του Σύριζα και ειδικότερα με τον Μάκη Μπαλαούρα που εκείνη την ώρα ήταν σε άλλο τηλεοπτικό πάνελ.
Απαντώντας σε σχόλιο που έκανε ο βουλευτής ότι «ο Δημήτρης Καμμένος προκαλεί πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», διερωτήθηκε:

«Είναι δυνατόν να μας βάζει χέρι για το πώς θα συμπεριφερθούμε» και επιτιθέμενος σε στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι, «σε μια συνεργασία είμαστε όλοι ίσοι».

Πάντως το θέμα του Σκοπιανού και οι διαπραγματεύσεις για το όνομα θα τεθούν στη κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικου συμβουλίου του κόμματος το μεσημερι της Δευτέρας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: