Ολονύκτιο θρίλερ στον Όλυμπο: Νοσηλεύεται στη Λάρισα η τραυματισμένη γυναίκα




Στο νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η 35χρονη ορειβατισσα που τραυματίστηκε το Σάββατο στον Όλυμπο.

Η διακομιδή της εξελίχθηκε σε ένα ολονύκτιο θρίλερ καθώς αρχικά το σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας δεν μπορούσε να προσέγγισει για την περισυλλογή της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε τραυματισμένη στο λούκι Στεφανιού σε υψόμετρο 2.800 μέτρων. Οι διασωστες κατάφεραν να την μεταφέρουν στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» όπου αρχικά της παρασχέθηκαν οι πρώτες βόηθειες και διαπιστώθηκε η ανάγκη άμεσης μεταφοράς της στο νοσοκομείο. Όμως το σούπερ πούμα της πολεμικης αεροπορίας δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν όλο το βράδυ. Απο τη μια οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας να προσπαθούν να έπιχειρησουν στο σημείο του καταφυγίου, ενώ μέσα σε αυτό οι διασώστες να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα.

Τελικα με τη βοήθεια συστήματων νυχτερινής πτήσης, τις πρωινές ώρες , το ελικόπτερο παρέλαβε τη γυναίκα, προσγειώθηκε στο πολεμικό αεροδρόμια της Λάρισας απ όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: