Ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς υποστηρίζει τον Νικόλα στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου




Τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Νικόλα Παπαδόπουλο, υποστηρίζει ο βουλευτής Παύλος Λεμεσού, που είχε εκλεγεί με το κόμμα του Γιώργου Λιλλήκα. “Δεν ψηφιζω προσωπα, ψηφιζω Πατριδα που ειναι πανω απ’ ολα”, αναφέρει ο βουλευτής.

Σε κείμενο του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, γράφει τα εξής:

Απλος στρατιωτης, συστρατευτηκα με τις δυναμεις της Αλλαγης. Στηριζω με ολη την δυναμη της ψυχης μου τον Νικολα Παπαδοπουλο για τρεις ουσιαστικους λογους.

Ενωνει τις προσπαθειες για τερματισμο της καταστροφικης για τον τοπο μας πορειας που ξεκινησε με το σχεδιο Αναν και κορυφωθηκε με τις διαπραγματευτικες υποχωρησεις Χριστοφια -Αναστασιαδη. Τοσο ο Αναστασιαδης οσο και ο υποψηφιος της ηγεσιας του Ακελ, ο μη γενειτο εκλεγουν, θα συνεχισουν τις συνομιλιες απο εκει που εμειναν. Τους απομένουν μόνο το κεφάλαιο εγγυήσεις και η εξεύρεση της φόρμουλας παραμονης Τουρκικων στρατευματων.

Αποδέχθηκαν την εκ περιτροπης προεδρία , την παραμονή των εποίκων και πολλες αλλες επικινδυνες τουρκικες αξιωσεις. Νικη του Νικολα θα τερματισει αυτη την επικινδυνη εξελιξη στο Κυπριακό.

Δεν ψηφιζουμε στις 28 Ιανουαριου κομμα. Ψηφιζουμε το τελος των πολιτικων του Δησακελ και την αρχη μιας ελπιδοφορας νεας διεκδικητικης πολιτικης. Υπερασπιση της τελευταιας γραμμης αμυνας μας , της Κυπριακης Δημοκρατιας ,ενισχυουμε το ηθικο του λαου στη βαση μιας δικαιης κοινωνιας.

Ήρθε ο καιρός να επιδιώξουμε να επαναφερουμε στη ζωη μας αρχες και αξιες χαμενες στο διεφθαρμενο συστημα που επεβληθει τα τελευταια 40 χρονια ,την δημοκρατια ,την αλληλεγγυη ,την αξιοκρατια. Πρέπει να ξαναβρουμε ως κοινωνια την ανθρωπια και την ηθικη. Οι εγκληματιες και με τις γραβατες θα διωκονται ,θα δακτυλοδειχνονται ως πρεπει .Μιασματα και οχι κυριοι και προτυπα . Οσα δικαιωματα εχουμε ως πολιτες αλλες τοσες ειναι οι υποχρεωσεις μας.

Η αλλαγη δεν ειναι συνθημα για μενα ειναι στόχος ζωης .Οταν φευγαμε απο την Κερυνεια ο δρομος ηταν δυσκολος για τους γονεις μας ,για μας. Χασαμε και το ταξιδι χασαμε και την Ιθακη Η αρχη μπορει να γινει στις 28 του μηνα. Το τελος θα το γραψουν τα παιδια μας αν τους το επιτρεψουμε .

Δεν ψηφιζω προσωπα ψηφιζω Πατριδα που ειναι πανω απ ολα . Ξερω και ξερουμε πως δεν ειναι ευκολο. Γνωριζω και γνωριζουμε πως θελει δουλεια πολλη για γυρισει ο ηλιος να γινει πιο γαλανος. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτως ή αλλως θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπαθεια γιατί κανένας μόνος του δεν μπορει να πετύχει. Όλα εξαρτώνται απο τους πολίτες και τις απαιτήσεις τους. Η αλλαγή ξεκινά από εμάς και οχί απο τον όποιο ηγέτη.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: