Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν για την Τουρκία, δηλώνει ο Χριστοδουλίδης. Φωτογραφία ΚΥΠΕ.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν για την Τουρκία, λέει ο Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε χθεσινές του δηλώσεις επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι η Τουρκία διαχρονικά επικαλείται δήθεν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων, για να δικαιολογήσει τις παράνομες και προκλητικές της ενέργειες έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε σημερινή γραπτή δήλωσή του, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάνει λόγο για «προσπάθεια από πλευράς κάποιων για δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων για προεκλογικούς σκοπούς».

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «σημειώνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε χθεσινές του δηλώσεις επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι η Τουρκία διαχρονικά επικαλείται δήθεν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων για να δικαιολογήσει τις παράνομες και προκλητικές της ενέργειες έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Όπως προσθέτει «έτσι και στην περίπτωση των παραβάσεων και παραβιάσεων της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία, μοναδικός γνώμονας της Άγκυρας είναι η εξυπηρέτηση των δικών της αποκλειστικά συμφερόντων».

Συνεχίζει λέγοντας πως «η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως εξάλλου αποδεικνύεται και από τα ίδια τα γεγονότα, προβαίνει σε όλες τις ενέργειες για διασφάλιση του συνόλου των κυριαρχικών της δικαιωμάτων».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 03/01/2018 15:09

Be the first to comment on "Ο πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν για την Τουρκία, λέει ο Χριστοδουλίδης."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*