Ο Νικόλας “καθαρίζει” τους αποστάτες του ΔΗΚΟ: Διώχνει τον Καρογιάν και την παρέα του




Πέντε μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του Δημοκρατικού Κόμματος παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για διαγραφή. Είχε προηγηθεί ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου στο οποίο αναφέρονταν τα εξής:

Η επόμενη μέρα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών βρήκε τους χαμένους της αναμέτρησης να αναζητούν τα αίτια και τους «ενόχους» της αποτυχίας να περάσει ο Νικόλας Παπαδόπουλος στον δεύτερο γύρο. Κι αυτό ήταν αρκετό για να ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» με μόνο ζητούμενο την κομματική κάθαρση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο του Δημοκρατικού κόμματος.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Απόφαση Γραμματείας Δημοκρατικού Κόμματος

Η Γραμματεία του Δημοκρατικού Κόμματος συνεδρίασε χθες Δευτέρα και αποφάσισε τη σύγκληση συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου, για σήμερα Τρίτη στις 5 το απόγευμα για συζήτηση του θέματος των προεδρικών εκλογών.

Παράλληλα, η Γραμματεία προτείνει στο Εκτελεστικό Γραφείο την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των κάτωθι μελών του Εκτελεστικού Γραφείου:

Μάριου Καρογιάν
Αντιγόνης Παπαδοπούλου
Μιχάλη Γιακουμή
Χρίστου Φλουρέντζου
Γιάννου Λακκοτρύπη

επειδή παραβίασαν την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές και εργάστηκαν ενάντια στην υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος.

Στο μεταξύ αποφασίστηκε η αναστολή της συμμετοχής τους στα συλλογικά όργανα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: