Ο Νικόλας διώχνει από το ΔΗΚΟ όσους πολέμησαν την υποψηφιότητά του στις εκλογές




Πέντε μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και 17 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος, σύμφωνα με την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ συνήλθε σήμερα το απόγευμα και συζήτησε το θέμα, όπως και τη στάση του κόμματος στον β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών.

Σε ανακοίνωση που ανέγνωσε μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, αναφέρεται ότι «σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία, υπήρξε – δυστυχώς – ένας αριθμός στελεχών που παραβίασε την απόφαση του Δημοκρατικού Κόμματος και εργάστηκε ενάντια στην υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος, υποστηρίζοντας άλλους υποψήφιους».

Το Εκτελεστικό Γραφείο, πρόσθεσε, «αποδοκιμάζει τη στάση τους και αποφάσισε την παραπομπή των στελεχών αυτών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κόμματος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα στελέχη που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ είναι τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Μάριος Καρογιάν, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Μιχάλης Γιακουμής, Χρίστος Φλουρέντζος και Γιάννος Λακκοτρύπης.

Επίσης, παραπέμπονται τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Τάσος Κιτέος και Αντρέας Χαμπάκης από τη Λευκωσία. Από τη Λεμεσό, παραπέμπονται στο Πειθαρχικό οι Κώστας Κάσινος, Χρίστος Χρίστου, Τάκης Γαβριηλίδης, Γιάννος Τσάππας, Μάριος Πρωτοπαπάς, Κώστας Κωνσταντίνου, Ευαγγελία Παρασκευά και Μαρίνος Κάσινος.

Από τη Λάρνακα παραπέμπεται ο Αντώνης Χατζηβαρνάβας, από την Πάφο ο Στέφανος Στεφάνου και Αντώνης Αντωνίου (Σάββα) και από την Αμμόχωστο ο Γιώργος Χατζηγιάννης και Σταύρος Χριστοδούλου.

Τέλος, παραπέμπονται ο Χαράλαμπος Δημητρίου και Τάκης Αττίπας από τη Μόρφου.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: