«Αναστήθηκε» πριν τη νεκροψία…Απίστευτο συμβάν με κρατούμενο στην Ισπανία




Οι εργαζόμενοι σε ισπανικό νεκροτομείο έζησαν, στιγμές τρόμου, όταν ένας φυλακισμένος, ο οποίος θεωρείτο νεκρός μετά από απόπειρα αυτοκτονίας “αναστήθηκε” την ώρα που προετοιμάζονταν να προχωρήσουν σε νεκροψία.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο άντρας ο οποίος ήταν τρόφιμος φυλακών κοντά στο Οβιέδο στην βόρειο Ισπανία βρέθηκε αναίσθητος την Κυριακή και τρεις γιατροί που τον εξέτασαν ανέφεραν ότι δεν παρουσίαζε οποιεσδήποτε ενδείξεις ζωής.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο άνδρας, ονομάζεται Γκονζάλο Μοντόγια, είναι 29 χρονών και βρίσκεται στην φυλακή για κλοπή παλιοσιδερικών.

Μεταφέρθηκε στο εγκληματολογικό ινστιτούτο και ξύπνησε την ώρα που οι ιατροδικαστές ετοιμάζονταν να διενεργήσουν την νεκροψία, δήλωσε ο πατέρας του Χοσέ Κάρλος Μοντόγια.

«Συνειδητοποίησε ότι τον μετέφεραν έξω από το κάλυμμα για να τον τοποθετήσουν πάνω στο τραπέζι και να κάνουν νεκροψία», είπε σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο γιος είχε χάσει τις αισθήσεις του αφότου κατάπιε ποσότητα χαπιών σε μια απόπειρα να αυτοκτονήσει.

Οι αρμόδιες αρχές προχωρούν σε έρευνα για την υπόθεση.

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων – Ισπανία/ΜΑΔΡΙΤΗ 10/01/2018 15:38

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: