Στη Θράκη ο Ερντογάν: Θερμή υποδοχή από ψευτομουφτήδες και άλλους μειονοτικούς




Στη Θράκη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ και τα μέλη της αποστολής της τουρκικής κυβέρνησης.

Το προεδρικό αεροσκάφος αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 10:00 και έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου τον κ. Ερντογάν, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, υποδέχτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Στις 12.25 μ.μ. έφθασε στο τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, μαζί με τα μέλη της τουρκικής κυβερνητικής αποστολής που τον συνοδεύουν.

Τον κ. Ερντογάν υποδέχθηκαν έξω από το τζαμί οι ψευδομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης. Μικρά παιδιά του πρόσφεραν ανθοδέσμες, ενώ μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον χειροκροτούσαν.

Στην πόλη της Κομοτηνής έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έχουν αποκλεισθεί δρόμοι γύρω από το τζαμί και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας πετά πάνω από το χώρο. Ο Ερντογάν παρακάθετε σε γεύμα στο ξενοδοχείο “Chris and Eve Mansion” και στις 16.00 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για την Τουρκία.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

08/12/2017 12:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: