Σκληρή κριτική στο πρόγραμμα Αναστασιάδη από επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλο




“Το περιεχόμενο του προγράμματος του κ. Αναστασιάδη, το οποίο αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο, καθιστά ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για Αλλαγή”, αναφέρει το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Το έργο του κ. Αναστασιάδη, με αφετηρία το καταστροφικό «κούρεμα» του 2013, το βιώνει καθημερινά με εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες, κάθε νοικοκυριό και κάθε μικρή και μεσαία επιχείρηση.

Αντιθέτως, το λεγόμενο σχέδιο του κ. Αναστασιάδη δεν το είδαμε ποτέ αυτά τα πέντε χρόνια και δεν το βλέπουμε ούτε στο πρόγραμμα του, γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει.

Τέλος, το λεγόμενο όραμα του κ. Αναστασιάδη, δηλαδή, η συνέχιση της αποτυχημένης και επικίνδυνης πολιτικής των υποχωρήσεων στο Κυπριακό, η διαχείριση των δημοσιονομικών μεγεθών χωρίς ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, η υπονόμευση των θεσμών και η διαιώνιση της αναξιοκρατίας, αποτελεί εφιάλτη για τους πολίτες.

Ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαιώνει και επισήμως ότι δεν έχει τίποτε καινούριο, τίποτε διαφορετικό και τίποτε καλύτερο να προσφέρει στην Κύπρο και το λαό μας.

Οι πολίτες έχουν επιλογή: Με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, θα δώσουν στο Νικόλα Παπαδόπουλο τη δυνατότητα για αλλαγή, αξιοπιστία, ελπίδα”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 28/12/2017 15:00

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: