Παιδικά χαμόγελα στην ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”




Χαρούμενες παιδικές φωνές και τραγούδια ακούγονταν χθες το πρωί από την Ογκολογική Μονάδα “Ελπίδα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη” του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

Πρωταγωνιστές μικρά παιδιά αλλά και η Άβιταλ Ντβόρι και ο Σάχαρ Χούρεβιτς, θεραπευτές κλόουν από το “Dream Doctors Project”.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν από νωρίς στις δραστηριότητες των δύο “θεραπευτών κλόουν” δίνοντας μήνυμα χαράς κι ελπίδας και σκορπίζοντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.

Παιδικά τραγούδια και παιχνίδια με μπαλόνια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί “ήρωες” που δίνουν το δικό τους αγώνα καθημερινά.

Η εκδήλωση είναι στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα σε συνεργασία με νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας που θα επισκεφθούν η Άβιταλ και ο Σάχαρ, ενώ στο “Αγία Σοφία”, συμμετείχε στην διοργάνωση και το “Make a Wish”.

Η Άβιταλ και ο Σάχαρ έχουν επισκεφθεί νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο και έχουν συναντήσει παιδιά με σοβαρές αρρώστιες και ανίατες ασθένειες. Στην Ελλάδα η Άβιταλ Ντβόρι και ο Σάχαρ Χούρεβιτς έχουν επισκεφθεί επίσης την Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων καθώς και τον οίκο ευγηρίας “Άκτιος” στη Βάρη (χθες), σήμερα θα συνεχίσουν με επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας “Ρέστειον”, ενώ θα ολοκληρώσουν τις δράσεις τους με επισκέψεις στην Παιδιατρική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, και τον Οίκο Ευγηρίας “Ζωγράφειος”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: