Η Τουρκία φέρνει τρυπάνι στην ΑΟΖ και η κυβέρνηση πανηγυρίζει, λέει η Θεοχάρους




«Ενώ οι Τούρκοι ανακοινώνουν μέσω της εφημερίδας Σαμπάχ ότι μέχρι το τέλος του έτους η Τουρκία θα παραλάβει το «Deepsea Metro-2», ικανό για γεωτρήσεις σε μεγάλο βάθος, και θα το αποστείλει στην Κυπριακή ΑΟΖ για έναρξη δραστηριοτήτων, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα δήθεν επιτεύγματά της, αλλά δεν μας λέγει ποια είναι η αποτρεπτική προς αυτή την προκλητική στάση πολιτική της».

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, και προσθέτει: «Η Τουρκία βρήκε πρόσφορο έδαφος για να διεκδικεί στην ΑΟΖ και για να οικοδομεί την απειλή της, μέσα από την εξευμενιστική πολιτική της Κυβέρνησης η οποία κατέρρευσε παταγωδώς».

«Η μοναδική εξήγηση, που μπορεί να δώσει κάποιος για την απαθή κυβερνητική στάση είναι μία: Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι σύντομα θα είναι εκλιπούσα γιατί δεν πρόκειται να επανεκλεγεί, και ως εκ τούτου φορτώνει από τώρα τις δικές της ευθύνες και αμέλειες στην επόμενη κυβέρνηση. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πράξουμε!», τονίζει καταληκτικά η κ. Θεοχάρους.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/12/2017 11:25

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: