Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά (Κ), ψηφίζει στις εκλογές για ανάδειξη επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, σε εκλογικό τμήμα στο 1ο ΚΑΠΗ Καματερού, Αθήνα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Νίκησε η Φώφη Γεννηματά, αρχηγός της Κεντροδεξιάς: Έχασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, 60-40%

Με ποσοστό γύρω στο 60%, έναντι 40% του Νίκου Ανδρουλάκη, η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγο από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητή Νίκος Αλιβιζάτο κι αφορά το 35% των ψήφων.

Όπως ανακοίνωσε «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά». Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.-

ΕΙΔΗΣΗ: Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά προηγείται με 59,56 % στο 35,2% των ψηφισάντων, έγινε γνωστό πριν από λίγο. Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει το 40,44% των ψήφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά σε όλες τις περιφέρειες πλην της Κρήτης, όπου χάνει από τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος προηγείται με 51,57% έναντι 48,43% της κ. Γεννηματά

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανδρουλάκης και Φώφη περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα: Ψήφισαν 160 χιλιάδες και πλέον πολίτες

Περί τους 160.000 πολίτες συμμετείχαν μέχρι το κλείσιμο -σχεδόν- της κάλπης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, με υποψήφιους την κα Φώφη Γεννηματά και Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου (που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή) παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής.

Ο κ. Αλιβιζάτος συνέκρινε μάλιστα την πτώση κατά 26% της συμμετοχής στο 2ο γύρο για τον νέο φορέα, με τις αντίστοιχες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που -όπως είπε- είχαν πτώση συμμετοχής στο 2ο γύρο κατά 29%.

Ο κ. Αλιβιζάτος αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα για την εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς κατά τις 21:15′.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΩ

Be the first to comment on "Νίκησε η Φώφη Γεννηματά, αρχηγός της Κεντροδεξιάς: Έχασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, 60-40%"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*