«Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν πράττει τίποτε άλλο από το να υποχωρεί»: Σφοδρή επίθεση από ΔΗΚΟ




“Ο κ. Αναστασιάδης υποχωρεί, προσεγγίζει συνειδητά τις τουρκικές θέσεις και αφήνει την Τουρκία αλώβητη”, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

“Η πολιτική των υποχωρήσεων και της συνειδητής προσέγγισης των τουρκικών θέσεων, από τον κ. Αναστασιάδη, έχουν αφήσει την Τουρκία αλώβητη, τόσο σε ότι αφορά τις ευθύνες που έχει για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, όσο και σε ότι αφορά την απρόσκοπτη πορεία των σχέσεων της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχεδόν τρία χρόνια διαπραγματεύσεων για το κυπριακό, ο κ. Αναστασιάδης δεν πράττει τίποτε άλλο από το να υποχωρεί, να πλησιάζει τις τουρκικές θέσεις και να αφήνει την Τουρκία χωρίς το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.

Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη. Αυτή η πολιτική έχει αποτύχει. Επιβάλλεται η εφαρμογή διεκδικητικής και αξιοπρεπούς πολιτικής, με την οποία ο κ. Αναστασιάδης δεν έχει καμία σχέση.

Μόνη ελπίδα για τον τόπο και το λαό είναι η Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, του Νικόλα Παπαδόπουλου. Μόνη ελπίδα για την Κύπρο είναι η Αλλαγή”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/10/2017 16:38

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: