Νέα τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία: “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”, δύο γυναίκες νεκρές στη Μασσαλία




Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στον σταθμό Saint Charles του ηλεκτρικού στην πόλη της Μασσαλίας, στην Γαλλία, μετά από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι.

Oι γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας αντιμετώπισαν άμεσα την επίθεση, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον δράστη.

Το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στην Γαλλία.

Ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων αντρών στην Μασσαλία, φώναξε «ο Θεός είναι μεγάλος» σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον άντρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

Η αστυνομία έδωσε διαταγή για την άμεση εκκένωση του σταθμού, καθώς υπάρχει ο φόβος να εκδηλωθούν και άλλες επιθέσεις από τυχόν συνεργάτες του δράστη.

Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Στο μεταξύ, πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον άντρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή και περιπολούν με το δάκτυλο στη σκανδάλη.

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: