Η Τουρκία διακηρύσσει πως θέλει τον έλεγχο όλης της Κύπρου, λέει το Κίνημα Αλληλεγγύη




“Τον τελευταίο καιρό, και όχι μόνο, βιώνουμε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και ενέργειες που δεν έχουν να κάμουν με την ωμή πραγματικότητα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

“Η κατοχική Τουρκία με έργα και επίσημες τοποθετήσεις μάς λέει ευθαρσώς και το διακηρύσσει σε όλα τα μήκη και πλάτη ότι εκείνο που επιδιώκει είναι ο έλεγχος ολόκληρου του νησιού, ικανοποιώντας τον ένα και μοναδικό διαχρονικό της στόχο που είναι η κατάληψη του νησιού.

Εμείς, με αυτοσχεδιασμούς και αγνοώντας τα στοιχειώδη, συνεχίζουμε να προσφέρουμε γη και ύδωρ στον κατακτητή.
Τη μια βλέπουμε τους διαχειριστές του Κυπριακού προβλήματος να τα προσφέρουν όλα προκειμένου να πετύχουν την όποια λύση αρκεί να καταγραφούν στην ιστορία ως οι ειρηνοποιοί της παρέας, ενώ την άλλη τους βλέπουμε να γίνονται, χωρίς κανένα προσωπικό κόστος, αγωνιστές της δεκάρας.

Η λογική είναι απλή και επιτέλους ας την κατανοήσουν όλοι: Μοναδικός στόχος και επιδίωξή μας είναι και πρέπει να είναι η ανατροπή των τετελεσμένων, καταρτίζοντας και υλοποιώντας το ανάλογο σχέδιο δράσης.

Όταν οι ίδιοι πιστέψουμε στο δίκαιο του αγώνα μας, θα μας ακολουθήσουν και οι τρίτοι. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να κατατρωγόμαστε, με τον κατακτητή να τρίβει τα χέρια του”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 06/10/2017 12:00

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: