Αντίδραση Σαμαρά για δημοσίευμα που τον θέλει σε κόντρα με Μητσοτάκη: Τι απαντά η εφημερίδα




Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» που αφορά τον πρώην πρωθυπουργο Αντωνη Σαμαρα συνεργάτες του σχολίαζαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ψεύτικα πρωτοσέλιδα και παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ για να σώσει τον εαυτό του».

Σημειώνεται ότι εφημερίδα σε άρθρο της με τίτλο «Ο Σαμαράς σπάει την ανακωχή με την οικογένεια Μητσοτάκη» και υπέρτιτλο «αναβιώνουν τα παλιά πάθη στη ΝΔ» κάνει λόγο για «οργή του πρώην πρωθυπουργού για την ολική επαναφορά της Ντόρας στο προσκήνιο και την προσπάθεια παραγκωνισμού του Άδωνι. Σε ιστορικά χαμηλά η σχέσεις του με τον Κυριάκο».

«Αποστολή της δημοσιογραφίας δεν είναι να αντιδικεί με πρώην πρωθυπουργούς, αλλά να φέρνει στο φως τις αθέατες όψεις των εξελίξεων», αναφέρει η εφημερίδα “Νέα Σελίδα”, απαντώντας σε σχόλιο συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας» και προσθέτει: «Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ αυτό έκανε και στην περίπτωση των εσωκομματικών διεργασιών στη ΝΔ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με αξιοπιστία, εγκυρότητα και ευθύνη».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

22/10/2017 13:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: