Εξήγγειλε κι επίσημα υποψηφιότητα για τις Προεδρικές ο υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς




Σε μια προοδευτική διακυβέρνηση μακριά από φθαρμένες συνταγές, ακρότητες, επικίνδυνα πειράματα και ακροβατισμούς αναφέρθηκε το Σάββατο ο Σταύρος Μαλάς, εξαγγέλλοντας και επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου 2018, υποστηριζόμενος από ΑΚΕΛ.

Μιλώντας σε ειδική εκδήλωση στη Δημοσιογραφική Εστία, στην οποία παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η ηγεσία και στελέχη του ΑΚΕΛ, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου και η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος Ανδρούλλα Βασιλείου, είπε πως όραμά του είναι ένα μέλλον ανοιχτών οριζόντων για όλους και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.

«Σχέδιό μου είναι μία νέα, προοδευτική διακυβέρνηση μακριά από φθαρμένες συνταγές, ακρότητες, επικίνδυνα πειράματα και ακροβατισμούς» ανέφερε.

Μια αληθινή και δημιουργική αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη για την Κύπρο, είπε ο κ. Μαλάς, προσθέτοντας πως «για πέντε χρόνια είχαμε ένα Πρόεδρο που υπήρξε σταθερός σε ένα και μόνο πράγμα: στην αναξιοπιστία του».

Ο τόπος, είπε, έχει ανάγκη από ένα νέο και αξιόπιστο Πρόεδρο, από ένα διαφορετικό τρόπο διακυβέρνησης και από ένα πιο πλούσιο μοντέλο ανάπτυξης.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της οικονομίας και της ανάπτυξης, υπέδειξε ότι χωρίς επανένωση δεν μπορούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξης και μίλησε για κινδύνους που υπάρχουν εάν φτάσουμε στο σημείο της εμπορίας του φυσικού αερίου χωρίς επίλυση του Κυπριακού.

Είπε ακόμα ότι η συνεργασία του με το ΑΚΕΛ θα είναι γόνιμη και παραγωγική.

Ο Σταύρος Μαλάς κατέρχεται ως υποψήφιος για τις προεδρικές πκλογές για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Στις προεδρικές εκλογές του 2013, και πάλι υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ, πέρασε στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Νίκο Αναστασιάδη και έλαβε 175.267 ψήφους και ποσοστό 42,52%.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – Κυριακή Δημητρίου – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 02/09/2017 12:24

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: