Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού επί κοντώ, με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτυχε θερμής υποδοχής. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα - William Faithful.

Επέστρεψε στην Αθήνα το «χρυσό» κορίτσι και πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη

«Το περιμέναμε» ήταν η απόκριση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Κατερίνας Στεφανίδη, σε ερώτηση σχετικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Λονδίνο.

Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού επί κοντώ, με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχολίασε πως: «είχα λίγο παραπάνω πίεση λόγω του Ολυμπιακού μεταλλίου αλλά έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω καλά κάτω από πίεση».

Αναφερόμενη στο μετάλλιο, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έπιασε την κορυφή, θα συνεχίσει να προσπαθεί, καθώς το βασικό είναι να υπάρχει κίνητρο για επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Κατερίνα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ» ήταν τα λόγια του υφυπουργού Αθλητισμού, απευθυνόμενος προς την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ο Γιώργος Βασιλειάδης, σχολίασε με τη σειρά του ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες, το χρυσό μετάλλιο της Στεφανίδη αντικατοπτρίζει την προσπάθειά της.

Η Στεφανίδη δεν πρόκειται να απολαύσει έστω και λίγες ημέρες ξεκούρασης και διακοπών καθώς έχει μπροστά της κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού είναι ακόμη σε εξέλιξη οι αγώνες της σειράς Diamond League, όπου και εκεί διεκδικεί μετάλλια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Be the first to comment on "Επέστρεψε στην Αθήνα το «χρυσό» κορίτσι και πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*