Για προεκλογικά δώρα στα οποία επιδίδεται η κυβέρνηση, ομιλεί ο Νικόλας




“Χαιρετίζουμε την αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Moodys. Αποτέλεσμα κυρίως και πάνω απ’ όλα των κόπων και μόχθων της κυπριακής κοινωνίας που άδικα κλήθηκε να αναλάβει το βάρος μιας έκδηλα αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής και του άτσαλου κουρέματος καταθέσεων και επενδύσεων”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του προέδρου του ΔΗΚΟ και υποψήφιου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Εμείς αποδεδειγμένα στηρίξαμε και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε υπεύθυνες πολιτικές για έξοδο της οικονομίας και της κοινωνίας από την κρίση.

Στόχος μας παραμένει αταλάντευτος η επιστροφή της οικονομίας στη διεθνή επενδυτική κατηγορία το συντομότερο δυνατόν μέσα όμως από κοινωνικά ωφέλιμες στρατηγικές”, προσθέτει το εκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Την ίδια στιγμή, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα προεκλογικά δώρα, υποσχέσεις και δεσμεύσεις που τελευταία επιδίδονται οι κυβερνώντες. Πρακτικές που άνοιξαν την πόρτα στη βαθιά οικονομική κρίση.

Αλήθεια ποιος ο λογαριασμός της προεκλογική τους εκστρατείας μέχρι σήμερα για το φορολογούμενο, τον άνεργο, τις χιλιάδες συμπολιτών μας σε κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού; Εκτός αν και αυτά φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από ανέξοδες δεσμεύσεις”, καταλήγει το εκλογικό επιτελείο του προέδρου του ΔΗΚΟ.

31/07/2017 10:14 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: