Μέχρι το 2020 στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης: Έδωσε τα χέρια με τους αδελφούς Αγγελόπουλους




Τα «ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέχρι το 2020. Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, καθώς οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες του.

Παρά την υψηλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, της τάξης των 3,5 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, ο Περιστεριώτης γκαρντ προτίμησε να παραμείνει στην “οικογένεια” του Ολυμπιακού, στην οποία ανήκει από το 2011. Ο Μάντζαρης προτίμησε να πάρει λιγότερα χρήματα, αλλά να παραμείνει συμπαίκτης με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Αγραβάνη. Εξάλλου, πριν λίγες ημέρες ο Πρίντεζης είπε στους αδελφούς Αγγελόπουλους να δώσουν την προβλεπόμενη γι αυτόν αύξηση συμβολαίου στον Μάντζαρη εξηγώντας τους πόσο σημαντικός είναι ο Έλληνας γκαρντ για την ομάδα.

Κατα την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia, ο 27χρονος γκαρντ δήλωσε:

«Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν».

Ρωτήθηκε εάν ήταν πιο δύσκολη η φετινή ανανέωση από την προηγούμενη και είπε: “Ήταν πιο δύσκολο γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο”.

Ως προς το τι έπαιξε ρόλο για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Μάντζαρης εξήγησε: «Μέτρησε η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: