Θα εργαστούμε με τους Bρετανούς για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, λέει ο Γιούνκερ




Την υπόσχεση να εργαστεί μαζί με τους Βρετανούς για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά και τα συλλυπητήριά του προς τον βρετανικό λαό απέστειλε το πρωί, εκ μέρους της Κομισιόν ο πρόεδρός της, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

“Ήταν με μεγάλη θλίψη και βαθύ σοκ που έμαθα για τη βίαιη επίθεση που έπληξε το Μάντσεστερ”, είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

“Μου ραγίζει την καρδιά να βλέπω ότι για άλλη μια φορά η τρομοκρατία επιδιώκει να ενσταλάξει το φόβο όπου πρέπει να υπάρχει χαρά, να σπείρει διαίρεση όπου οι νέοι και οι οικογένειες πρέπει να έρχονται μαζί για να γιορτάσουν”, σημείωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

“Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη συμπάθειά μου στην πρωθυπουργό Μέι και στον βρετανικό λαό. Σήμερα πενθούμε μαζί σας. Αύριο θα συνεργαστούμε μαζί σας για να πολεμήσουμε εκείνους που προσπαθούν να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν και κατέληξε λέγοντας ότι “υποτιμούν τη δική μας και την αντοχή σας – αυτές οι δειλές επιθέσεις θα ενισχύσουν μόνο τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε για να νικήσουμε τους δράστες τέτοιων κακών πράξεων”.

23/05/2017 11:11 – ΚΥΠΕ – Αθανάσιος Αθανασίου – Βέλγιο/Βρυξέλλες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: