Εμφανής η ταύτιση Αναστασιάδη και Μαλά στη χθεσινή τηλεμαχία, αναφέρει η ΕΔΕΚ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ KYΠΕ.

Ο Πρόεδρος για ακόμα μια φορά ενήργησε με τρόπο που να παρεκκλίνει από το Εθνικό, λέει η ΕΔΕΚ

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ακόμα μια φορά ενήργησε με τρόπο που να παρεκκλίνει από το θεσμό του Εθνικού Συμβουλίου.

Η παράκαμψή και η αγνόηση του Εθνικού Συμβουλίου είναι πλέον πάγια τακτική του Προέδρου της Δημοκρατίας”, τονίζει η ΕΔΕΚ σε ανακοίνωσή της.

“Την ώρα που οι συνομιλίες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και επίκειται αδιέξοδο,
η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων που επικαλείτο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να είχε υλοποιηθεί στην πράξη, η συλλογική διαχείριση του Κυπριακού έπρεπε να ήταν η ενδεδειγμένη πρακτική,

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ακόμα μια φορά ενήργησε με τρόπο που να παρεκκλίνει από το θεσμό του Εθνικού Συμβουλίου”, αναφέρει ακόμα η ΕΔΕΚ.

“Για ακόμα μια φορά προχώρησε στην κατάθεση προτάσεων χωρίς προηγουμένως να ακούσει τις απόψεις και τις εισηγήσεις των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα δεν αποδέχθηκε την αναβάθμιση του Εθνικού Συμβουλίου (πρόταση που κατέθεσε στον ίδιο η ΕΔΕΚ) ενώ καταστρατηγεί ακόμα και το ρόλο που ο ίδιος απέδωσε στο Εθνικό Συμβούλιο”, καταλήγει η ΕΔΕΚ.

19/05/2017 10:50 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Be the first to comment on "Ο Πρόεδρος για ακόμα μια φορά ενήργησε με τρόπο που να παρεκκλίνει από το Εθνικό, λέει η ΕΔΕΚ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*