Υπόθεση απαγωγής 4χρονης: Ελεύθερη αναμένεται να αφεθεί η 49χρονη Ολλανδή




Την απόφαση όπως μην οδηγηθεί η 49χρονη Ολλανδή στο δικαστήριο για ανανέωση της κράτησής της, πήρε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολλανδή θα αφεθεί ελεύθερη αργότερα μέσα στη μέρα, εν αναμονή των επιστημονικών αποτελεσμάτων που διενεργεί η Αστυνομία, σε σχέση με την απαγωγή της 4χρονης.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, χθες μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας πέρασαν από ανάκριση την αλλοδαπή γυναίκα για την ανάμιξή της στην υπόθεση.

Η Αστυνομία, εκτός από μαρτυρίες, έχει στα χέρια της και επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν την εμπλοκή γυναίκας στην απαγωγή, η οποία φαίνεται να κατεβαίνει από ταξί κρατώντας στην αγκαλιά της τη Μαρίε Ελένη και να εισέρχεται σε άλλο όχημα παρά τον δρόμο που οδηγεί στην κτηνοτροφική περιοχή Τσερίου.

Είναι ωστόσο άγνωστο αν η γυναίκα αυτή είναι η Ολλανδή αφού ακόμη να γίνει σύγκριση του γενετικού υλικού της με αυτό που βρέθηκε στο τσιμπιδάκι του παιδιού, στα ρούχα του και σε μια τρίχα.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι γνωρίζει επακριβώς τι συνέβη πριν και κατά την απαγωγή της ανήλικης στις 27 Απριλίου μέχρι του σημείου που όχημα εξαφανίζεται στην κτηνοτροφική περιοχή Τσερίου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, που εργάζονται νυχθημερόν για την εξιχνίαση της υπόθεσης, κατέχουν ουκ ολίγα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης τα οποία μάλιστα έχουν συνδέσει μεταξύ τους, που δείχνουν τις κινήσεις τόσο ενός Hyundai SUV χρώματος μαύρου όσο και του οχήματος ταξιτζή 44 χρονών από τη Λεμεσό που μετέφερε την ανήλικη και τον πατέρα της στην κτηνοτροφική περιοχή.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: