Υπό οκταήμερη κράτηση 49χρονη Ολλανδή για την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης




Την οκταήμερη κράτηση 49χρονης από την Ολλανδία ενέκρινε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε σχέση με την απαγωγή της 4χρονης Μαρί Ελέν, στη Λευκωσία, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 27 Απριλίου έξω από νηπιαγωγείο που φοιτούσε η μικρή, στην Οδό Δασουπόλεως στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η ύποπτη κατονομάστηκε από τον οδηγό ταξί, ο οποίος ήδη κρατείται από την Αστυνομία, ότι κατόπιν τηλεφωνήματος της στις 26 Απριλίου του πρότεινε να διενεργήσει κούρσα στην Λευκωσία για το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Σύμφωνα με την κατάθεση του, αφού διανυκτέρευσε στο σπίτι της υπόπτου, το πρωί της 27ης Απριλίου με την τηλεφωνική καθοδήγηση άγνωστου άνδρα, μετέβη στην Ακρόπολη, Λευκωσίας, όπου παρέλαβε ένα άντρα αλλοδαπής καταγωγής ηλικίας περίπου 50 ετών μαζί με ένα κοριτσάκι 4-5 ετών, και τους μετέφερε σε κτηνοτροφική περιοχή στο Τσέρι.

Εγκρίνοντας το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση οκτώ ημερών, το Δικαστήριο ανέφερε ότι τυχόν απόλυση της ύποπτης θα δυσχεράνει το ανακριτικό έργο καθότι μπορεί να επηρεαστούν μάρτυρες, να καταστραφούν τεκμήρια, να διαφύγει στο εξωτερικό ή στις μη ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Στο δικαστήριο οδηγείται 49χρονη για την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης

02/05/2017 11:43 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: