Η Μέγκιν Κέλι θα “ανακρίνει” τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη, γράφει η NY Post




Η δημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι ετοιμάζεται για σπουδαίο ξεκίνημα στο NBC. H πρώην σταρ του Fox News Chanel που εντάχθηκε στο δυναμικό του NBC θα ταξιδέψει στη Ρωσία τον επόμενο μήνα για να συντονίσει μία συνεδρία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε διεθνή διάσκεψη, σύμφωνα με το Page Six.

Πηγές αναφέρουν ότι η νέα παρουσιάστρια του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου που επίσημα έκανε αρχή στο NBC τη Δευτέρα, θα βρεθεί στην ίδια συνεδρία με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο του ετήσιου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης που θα λάβει χώρα στις 1-3 Ιουνίου.

Η συζήτηση «θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων πολιτικών και οικονομικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών εμπορικών συμφωνιών, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και των επιπτώσεων των αυξανόμενων στρατιωτικών εντάσεων», ανέφερε το τμήμα NBC Universal.

«Είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να βρεθεί η Μέγκιν Κέλι σε πλεονεκτική θέση και να επιτύχει μία συνέντευξη με τον πρόεδρο Πούτιν» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Τον περασμένο μήνα ο διευθυντής ειδήσεων του NBC, Άντι Λακ είχε ταξιδέψει στη Ρωσία για να προλειάνει το έδαφος για μία συνέντευξη του Ρώσου προέδρου.

Η Μέγκιν Κέλι έγινε γνωστή μετά την κόντρα της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την αμερικανική προεδρία.

Η δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις γυναίκες, και ο Ντόναλντ Τραμπ εξοργίστηκε εξαπολύοντας ύβρεις και διατυπώνοντας παράπονα ότι δεν τυγχάνει ίσης μεταχείρισης.

Μετά το περιστατικό ο Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε τη συμμετοχή του στην τηλεμαχία του Fox News καταγγέλλοντας το δίκτυο και την κεντρική παρουσιάστριά του.

Η Μέγκιν Κέλι θα παρουσιάζει δύο εκπομπές στο NBC – ένα Κυριακάτικο βραδινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, που θα αρχίσει τον Ιούνιο και ένα πρωινό talk show που θα αρχίσει το φθινόπωρο.

03/05/2017 09:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Θεσσαλονίκη, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: