Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ηρακλή: Σε νέες περιπέτειες ο “Γηραιός”

Ο παίκτης του Ηρακλή Ζορζέ Μοντέιρο (Δ) μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη του Παναιτωλικού Σίμο Ρουμπουλάκου (Α) κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής – Παναιτωλικός για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη. Κυριακή 17 Απριλίου 2016. Τελικό αποτέλεσμα Ηρακλής-Παναιτωλικός 0-0. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Σε νέες περιπέτειες μπήκε ο Ηρακλής και η παραμονή του στη Super League καθίσταται αμφίβολη, καθώς η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε από τον «Γηραιό» 6 βαθμούς.

Η απόφαση ελήφθη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επειδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν εξόφλησε στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα τους ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα. Πάντως, αν ο Ηρακλής εξοφλήσει τους παίκτες εντός του χρονικού ορίου που προβλέπεται στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μεταγραφών, η Super League θα επιστρέψει τους έξι βαθμούς.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».

Π.Κ.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal