Οι συνομιλίες επαναρχίζουν με προϋπόθεση τον εξευτελισμό του κυπριακού Ελληνισμού, λέει ο Νικόλας




Την εκτίμηση ότι οι συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού «επαναρχίζουν με προϋπόθεση τον εξευτελισμό και την ταπείνωση του κυπριακού Ελληνισμού» διατύπωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 42η Πορεία Χριστοδούλας και κληθείς να σχολιάσει την επανέναρξη των συνομιλιών ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι «με την πράξη και ενέργεια των βουλευτών του ΔΗΣΥ αλλά και του ΑΚΕΛ την Παρασκευή στη Βουλή, δηλαδή να υποκύψουν στους εκβιασμούς και στις απειλές της Άγκυρας, στέλνουμε ένα παντελώς λανθασμένο μήνυμα προς την Τουρκία, ότι είμαστε επιρρεπείς σε εκβιασμούς, σε απειλές και σε πιέσεις».

«Εμείς πολύ φοβούμαστε ότι με αυτή τη ψηφοφορία και με την έγκριση του `νόμου Ακιντζί` προσκαλούμε για περαιτέρω επιθετικότητα, περαιτέρω επεκτατισμό και πάρα πολύ σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της λανθασμένης ενέργειας» πρόσθεσε.

«Μακάρι να βγούμε λανθασμένοι αλλά φοβούμαστε ότι ο επόμενος τομέας που θα αντιμετωπίσουμε απειλές και πιέσεις θα είναι ο τομέας της ενέργειας και του φυσικού αερίου» ανέφερε.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 06/04/2017 13:56

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: