Συνεργασία των «Ιπποδρομίες Α.Ε.» και «Phumelela»: Διεθνής πόλος έλξης ο ιππόδρομος




Η δυνατότητα ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο να γίνει διεθνής πόλος έλξης αναδείχθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας «Ιπποδρομίες Α.Ε.», μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ και της «Phumelela», τις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής, μία από τις εταιρείες ιπποδρομιακού στοιχήματος παγκοσμίως.

Ως μία σημαντική ημέρα για τις ιπποδρομίες χαρακτήρισε την ημέρα σύναψης της συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών ο Γιαν Κάτσικ, chief product officer της ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς -όπως είπε- η Phumelela είναι η ηγέτιδα εταιρεία στη Νότιο Αφρική όσον αφορά τον ιπποδρομιακό στοιχηματισμό. Όπως τόνισε ο κ. Κάτσικ, «ο ΟΠΑΠ είναι υπερήφανος που παρέχει στους Έλληνες πελάτες ένα αξιόλογο προϊόν στοιχηματισμού», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας «να παρέχει στους πελάτες προϊόντα παγκόσμιας κλάσης», αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να γίνει το άθλημα περισσότερο δημοφιλές στην Ελλάδα.

Ο ίδιος επισήμανε ότι πρόθεση της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ιπποδρόμου παγκόσμιας κλάσης, κάνοντας λόγο για την ανάγκη ανάπτυξης των εγκαταστάσεων, προκειμένου να αποτελέσουν ένα προορισμό διασκέδασης. Συμπλήρωσε δε, ότι η εστίαση της εταιρείας στην ποιότητα, την ακεραιότητα και την ασφάλεια είναι συνεχής.

Εκ μέρους της Phumelela o διευθυντής διεθνών πωλήσεων της εταιρείας, Χούμπερτν Μπέργκμαν, επισήμανε ότι «το όνομά της εταιρείας είναι συνώνυμο της τύχης».

Όπως έκανε γνωστό ιπποδρομίες στη Νότιο Αφρική διεξάγονται 364 ημέρες το χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε προκειμένου οι ελληνικές ιπποδρομίες να ανακτήσουν την παλιά τους δόξα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε τις δυνατότητες να αναδειχθούν οι ελληνικές ιπποδρομίες σε όσες περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες γίνεται.

Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον κ. Μπέργκμαν είναι να αξιοποιηθούν τα κλιματικά πλεονεκτήματα της χώρας, προκειμένου να διεξαχθούν διεθνείς ιπποδρομίες μήνες τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο, προκειμένου να υπάρξει προσέλκυση θεατών απ΄ όλο τον κόσμο.

Απ΄ την πλευρά του ο κ. Κώστας Αλεξόπουλος, chief operations officer στην Ιπποδρομίες Α.Ε. τόνισε ότι η εν λόγω συνεργασία προσφέρει στους Έλληνες πελάτες ένα εξαιρετικό προϊόν.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πολυνίκης νοτιοαφρικανός τζόκει Μούζι Γιένι.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: