Νέα παρέμβαση σχεδιάζει η ΕΠΗΕΑ στη δίκη για τον ΔΟΛ: Συνέχεια αγώνα για εργαζομένους

File Photo: Περαστικοί διαβάζουν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Τα Νέα” με τις φωτογραφίες νυν και πρώην εργαζομένων στην εφημερίδα, κρεμασμένο σε περίπτερο της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Συζητείται σήμερα ενώπιον του προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση των δανειστριών τραπεζών του ΔΟΛ, περί υπαγωγής σε καθεστώς έκτακτης ειδικής διαχείρισης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Στην διαδικασία, με παρέμβαση των δημοσιογραφικών ενώσεων, επιτεύχθηκε η έκδοση της υπ’ αριθ. 1326/10-2-2017 απόφασης του προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με βάση την οποία αποδεσμεύτηκε λογαριασμός της Alpha Bank, στον οποίο κάθε ποσό που κατατίθεται από το πρακτορείο διανομής ″Άργος″, διατίθεται για την καταβολή μισθοδοσίας.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), ενημερώνει ότι σκοπεύει να παρέμβει και στη σημερινή διαδικασία, με σκοπό τη διατήρηση της πιο πάνω απόφασης μέχρι το καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Η ΕΠΗΕΑ καλεί τα μέλη της να είναι παρόντα στην εκδίκαση της υπόθεσης, για στήριξη των εργαζομένων του ΔΟΛ.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal